Галина Чорна: "Головне – не піддаватися паніці й гнати від себе тих, хто сіє страх"

Галина Чорна: "Головне – не піддаватися паніці й гнати від себе тих, хто сіє страх"

19.01.14 10:52 0 751
Чинна влада, до якої волею різноманітних збігів обставин втрапили випадкові люди – колишні судимі, реальні бандити і крадії, виплекані на "совково-кагебістських" цінностях моральні садисті – попросту вдовольняла одвічний інстинкт самозбереження. Рятувала і себе, і свої награбовані статки. Про це заявила у своєму виступі на львівському Майдані 17 січня 2014 року депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Галина Чорна.

"Усі ці проголосовані "синьо-білими копитами" закони – свідчення того, що у режиму від всього пережитого – здали нерви. Їхній "список законодавчих ініціатив" – це своєрідна книга їхніх страхів, у яких вони зізналися, і спроба залякати суспільство.

Візьмімо бодай вимогу до операторів мобільного зв'язку: перед тим, як продати картку, з'ясувати паспортні дані покупця. Це що ж тепер – мобільні оператори мають стати підрозділом СБУ? Та ніхто ніколи не розбереться в горах цієї нікому не потрібної інформації. Але режим, вочевидь, розраховує на те, що відтепер люди боятимуться говорити по телефону "зайве", бо будуть собі думати, що усі вони – на "гачку".

Режим боїться, бо ота тактика розхитування його влади, немов човна, – працює. Кілька фактів не дають йому спокійно спати і жити. Те, що 58-й день стоїть Майдан – попри холод і втому. Те, що учасники революційного спротиву повсякчас пікетують оселі продажних чиновників, суддів, силовиків. Уже й до Межигір'я впритул підібрались. А ще по всіх містах України йде постійний бойкот товарів та послуг, з якими пов'язані "регіонали", – зазначила Галина Чорна.

Націоналістка наголосила, що українська нація – особлива, вона ніколи не реагувала на біль так, як від неї того очікували вороги. "Так було у нашому минулому. Так є і тепер. Пригадаймо: після спроби розгону Майдану 11 грудня революційне містечко відродилося і стало ще сильнішим. Відбивши всі наступи і відвоювавши всі революційні фортеці, майданівці на місці спалених силовиками наметів – встановлюють намети більш вогнетривкі, на місці зруйнованих "беркутівцями" барикад – будуть барикади ще потужніші й вищі. Пригадаймо, після недавнього побиття українців під Києво-Святошинським судом автомайданівці разом із народними депутатами та з кількома тисячами активістів ловлять "беркутівські" автобуси і після п'ятигодинної облоги змушують їх таки зняти маски і показати свої обличчя. Знайдемо вихід і цього разу. Цей вихід – це наш спротив. Головне, не піддаватися паніці і гнати геть від себе всіх "негативістів" – усіх, хто нав'язує іншим свої страхи перед майбутнім, свої сумніви та розчарування. Бо дороги назад у нас усе одно нема, а в бою перемагає лишень той, хто не втрачає віри у перемогу", – заявила свободівка Галина Чорна.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Говерла" перемогла ...

КОМЕНТАРІ