Любомир Мельничук: "На львівському Майдані немає місця для розчарування та страху"

Любомир Мельничук: "На львівському Майдані немає місця для розчарування та страху"

19.01.14 19:15 0 693
17 січня 2014 року на площі біля пам'ятника Т.Г.Шевченку у Львові відбулося віче на підтримку київського Майдану. Тисячі львів'ян підтвердили свою готовність до загальної мобілізації на боротьбу проти встановлення поліцейського режиму в державі. Про це повідомив заступник голови Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

За словами націоналіста, вийшовши на Майдан у шоломах і масках люди довели, що вони не бояться режиму. "На львівському Майдані немає місця для розчарування та страху. Ми стаємо сильнішим, вже створено львівський Автомайдан. Люди, які обурені вчорашнім свавіллям, вийшли у масках та шоломах. Львівський Майдан утвердився, як духовне джерело Революції Гідності. в країні юридично впроваджують режим поліцейської держави. Усі рішення, які вчора ухвалила більшість у Парламенті – це свідчення тотального безсилля банди перед власним народом. Вони продемонстрували нам свої страхи, режим неймовірно наляканий нами" – зазначив свободівець.

Любомир Мельничук закликав львів'ян масово долучитися до недільного віче у Києві: "Ми мусимо бути з киянами й показавувати усім зайдам, що ми громадяни, які відчувають себе нацією, а не рабами, які не живуть, а існують. Львів обов'язково підтримає Майдан Незалежності. О півдні в неділю у столиці ми покажемо, що нас мільйони. Разом – ми сила!" – підсумував Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ