У Рівненській області громадські роботи за насильство в сім'ї суд змінив на ув'язнення

У Рівненській області громадські роботи за насильство в сім'ї суд змінив на ув'язнення

19.01.14 18:03 0 760
Жителю села Рудня Дубровицького району 32-річному Володимиру рішенням суду було замінено громадські роботи на адміністративний арешт строком 12 діб.

Володимир, у 2013 році Дубровицьким районним судом був засуджений за ч. 2 ст. 173-2 кодексу України про адміністративні правопорушення (Насильство в сім’ї) до 60 годин громадських робіт, з відбуванням їх не більше як чотири години на день, які полягають у виконанні порушником у вільний від роботи та навчання час безоплатних суспільно-корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування.

Враховуючи те, що 32-річний Володимир не з’являвся на виклики кримінально-виконавчої інспекції без поважних на те причин, суд прийшов до висновку, що Володимир ухиляється від громадських робіт. Тому Дубровицький районний суд скасував попереднє рішення та направив Володимира для відбуття покарання у вигляді адміністративного арешту строком на 60 годин.

Враховуючи наведені підстави, суд виніс більш сувору міру покарання з громадських робіт на адміністративний арешт. Оскільки перевиховання Володимира не можливе без ізоляції його від суспільства.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ