Івано-Франківщина: інформація про катування дівчини на Городенківщині не відповідає дійсності!

Івано-Франківщина: інформація про катування дівчини на Городенківщині не відповідає дійсності!

19.01.14 11:35 0 773
У деяких ЗМІ з'явилась інформація про те, що на Прикарпатті мало не закатували доньку учасника Євромайдану.

У Городенківському районі дійсно відбулась деяка подія за участю цієї особи, але обставини її зовсім інші, ніж опубліковані в окремих засобах масової інформації.

Так, у ніч з 11 на 12 січня близько опівночі на одну із автомобільних заправок м.Городенка на таксі приїхала 20-річна дівчина, яка там зустріла трьох своїх знайомих.

Близько третьої години ночі компанія, будучи у нетверезому стані на цю ж бензозаправну станцію викликала таксі. Зі свідчень людей, які в той час перебували на АЗС стало відомо, що дівчина обіймала своїх приятелів, вела себе розкуто та кілька разів падала у них на очах. Відтак на таксі компанія вирушила до центральної частини міста.

Як розповідає 25-річний парубок, дівчина запропонувала піти разом до недобудованого будинку, на що він погодився. В цей час двоє інших попрямували в інтернет-клуб. За словами хлопця, несподівано громадянка почала вести себе неадекватно, впала на сходи, після чого в істериці кудись телефонувала.

Зараз молода дівчина знаходиться в Городенківській ЦРЛ, жодної загрози її життю немає, однак остання категорично відмовляється від надання показів про події цієї ночі.

На правоохоронці проводять весь комплекс слідчих дій спрямованих на встановлення всіх обставин події. Жодних підстав стверджувати, що ці події якимось чином пов’язані з Євромайданом або його учасниками немає.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ