Хмельницька область: рятувальники забезпечують безпеку громадян під час Водохреща

Хмельницька область: рятувальники забезпечують безпеку громадян під час Водохреща

20.01.14 08:47 0 661
З 18 по 19 січня рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій Хмельницької області забезпечують безпеку людей, які прийшли до водойм, озер, річок аби у свято Водохреща пірнути у цілющу воду та отримати Божу благодать.

В кожному районі у місцях масового купання організовано чергування рятувальних постів, які забезпечені засобами рятування на воді. У підвищену готовність приведені водолазно-рятувальні відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС області, де цілодобово чергують водолази та медики. Напоготові знаходиться спецтехніка, човни та водолазно-рятувальне обладнання.

На території обласного центру поблизу місця для купання розташований намет, де охочі мають змогу зігрітися гарячим чаєм після пірнання в ополонку.

Рятувальники радять громадянам не пірнати в ополонку, якщо ви не загартовані, адже можна отримати переохолодження. Також не слід цього робити людям, у яких є проблеми із серцем. Але якщо ви все таки вирішили зцілитися святою водою, то краще це робити там, де є обладнані для цього місця та чергують відповідні фахівці, аби під час непередбачених випадків вчасно отримати допомогу.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама: шпигунство не ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ