В Закарпатській області свободівці взяли активну участь у першій акції виноградівського автомайдану. Без погроз та провокацій не обійшлося

В Закарпатській області свободівці взяли активну участь у першій акції виноградівського автомайдану. Без погроз та провокацій не обійшлося

20.01.14 12:44 0 705
У п'ятницю, 17 січня 2014 року, Виноградівська районна організація ВО "Майдан" за участі всіх опозиційних політичних сил та громадських організацій провела акцію бойкоту товарів та послуг, що виготовляють та надають фірми, які належать членам Партії регіонів або їхнім сім'ям. Виноградівські свободівці взяли активну участь у підготовці та проведенні заходу.

Першим пунктом пікету став супермаркет "Гранд" по вул. Копанській, який належить родині народного депутата-"регіонала" Івана Бушка. Біля магазину стався прикрий інцидент: рідний брат нардепа Василь погрожував розправою помічникові народного депутата, голові районної організації ВО "Свобода" Володимиру Палінкашу.

За словами свободівця, Василь Бушко пригрозив йому: "Я тобі ще покажу за твої розмови і твої діяння". Після цього до брата нардепа підійшов охоронець, відтягнув його і сказав: "Василю, або не треба, або не тепер".

Відео: http://www.youtube.com/watch?v=sdLwcyGLBbI

Потім пікетувальники провели мирну акцію біля іншого супермаркету мережі "Гранд", що по вул. Станційній, звідки рушили до селища Королево. У селищі невідомі намагалися вчинити провокації щоби перешкодити руху автоколони.

Згодом колона автомайдану рушила по всьому району. Жителі сіл та зустрічні автомобілі радо вітали учасників акції. У селі Чорнотисів активісти помітили за собою стеження – кілька авто із затонованими вікнами (ВАЗ 2107 білого кольору з державними номерами 69456, Fiat салатового кольору з державними номерами АО6814, та Volkswagen синього кольору з державними номерами 63311РЕ). Коли автомайданівці робили спроби наблизитися до шпигунських автівок або ж відзняти їх на відео, ті відразу починали тікати.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ