Вокалістка гурту «Крихітка» заспівала гімн України з луганськими євромайданівцями

Вокалістка гурту «Крихітка» заспівала гімн України з луганськими євромайданівцями

20.01.14 09:57 0 687
До Луганська в суботу приїхала вокалістка гурту «Крихітка» Саша Кольцова. Співачка вирішила підтримати громадський сектор луганського Євромайдану. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Дівчина приєдналася до ходи вулицями Луганська. Активісти тримали державний прапор України. Співачка спілкувалася з перехожими, пояснювала, чому у Києві люди стоять на Майдані, розповідала про їхні вимоги, переконувала луганців, що українці в різних регіонах мають спільні проблеми. І тому повинні об’єднатися, аби влада належала народу, а не кільком олігархам.

«Ми у захваті від людей, які на Сході виходять на вулиці. Ви – молодці, бо опозиція у нас, на жаль, за себе, за свої рейтинги, за своїх спонсорів. За людей –лише люди. Ви маєте це пам’ятати. Не домовляйтеся з політиками, домовляйтеся з іншими українцями. Нашою мовою, вашою мовою – ми готові слухати, ми готові допомагати один одному. У нас є національна гордість, національні інтереси. Ми маємо пам’ятати, що це наша Батьківщина, ми маємо боротися за її інтереси. Ось чому ми тут», – сказала Кольцова.

Разом з луганцями Олександра Кольцова заспівала гімн України. А вже завтра, 19 січня, співачка планує взяти участь у Народному вічі на майдані Незалежності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У греко-католицькому ...

КОМЕНТАРІ