На Львівщині знеструмлено 55 населених пунктів

На Львівщині знеструмлено 55 населених пунктів

20.01.14 13:17 0 718
Внаслідок складних погодніх умов, випадання дощу на фоні морозної температури, на Львівщині знеструмлено 55 населених пунктів (44 повністю і 11 частково). Це станом на 8 годину ранку.

Найскладнішою є ситуація у Сокальському районі. Там знеструмлено 13 населених пунктів повністю і 5 частково. У Золочівському районі знеструмлено 10 населених пунктів повністю і 1 – частково; Жовківський район – 4 повністю і 4 частково; Бродівський район – 2 повністю і 1 населений пункт частково, Радехівський район – повністю знеструмлено 1 населений пункт і Старосамбірський район – 4 населені пункти повністю знеструмлено.

«Ускладнилась ситуація на дорогах області в північній частині. Працює техніка облавтодору, посипаємо піщано-соляною сумішшю, проїзд скрізь забезпечено, але дорожня обстановка досить непроста, слизько, ожеледь, тому прохання до водіїв при можливості утриматись від поїздок», – наголосив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

У гірських районах Львівщини, за його словами, плюсова температура, дорожнє покриття мокре. Основні зусилля зосереджені на Сокальському, Жовківському, Золочівському, Бродівському, Радехівському районах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді зібрали храми ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ