Олег Сало: «Сільські голови не знають дільничих інспекторів міліції»

Олег Сало: «Сільські голови не знають дільничих інспекторів міліції»

20.01.14 14:03 0 734
Зауваження до роботи сільських голів має очільник Львівщини Олег Сало. Як він з’ясував під час робочої поїздки до Старосамбірського та Самбірського районів, Центри надання адміністративних послуг пустують, бо мешканці не знають про їхнє функціонування.

«У сільських радах немає інформаційних стендів, через які б люди дізнавались про роботу Центрів надання адміністративних послуг. Про що ми говоримо, якщо мені розповідають, що сільські голови не знають дільничих інспекторів міліції. Як приймають по селах громадян, як працюють з мешканцями, адже сільські голови мають бути найближчими до людей представниками влади», – сказав голова Львівської ОДА.

Сільські ради, за словами О. Сала, також повинні дбати про розвиток своїх територій, а не тільки чекати грошей з Києва.

«Приводьте інвестора. Всі умови будуть забезпечені. Питання з дозволами якнайшвидше буде вирішене», – наголосив керівник Львівщини.

Також він доручив головам райадміністрацій спільно зі сільськими головами у найкоротші терміни подати пропозиції щодо ремонту сільських доріг. На базі ПрАТ «Старосамбірський кар’єр» заплановано відкрити асфальтний завод, який би забезпечував матеріалом Старосамбірський, Самбірський та Турківський райони.

Ще одне доручення – подати план проведення швидкісного Інтернету у школи, з чіткими термінами та відповідальними за це людьми.

«На виборчих дільницях було відеоспостереження. Все працювало в режимі «онлайн». Чому від виборчої дільниці до школи не проведено Інтернет? В чому причина? Де ініціатива? Чи ми чекаємо, що до нас прийдуть і зроблять?», – звернувся до сільських голів О. Сало. А загалом він наголосив, що наразі його візити у райони мають ознайомчий характер, аби безпосередньо побачити ситуацію і спланувати 2014 рік.

Додамо, що впродовж цього тижня О.Сало планує відвідати Перемишлянський, Золочівський, Дрогобицький та Жидачівський райони.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за фактом ...

КОМЕНТАРІ