На Хмельниччині дошкільна освіта залишається в центрі уваги влади краю

На Хмельниччині дошкільна освіта залишається в центрі уваги влади краю

20.01.14 15:05 0 731
Розвиток дошкільної освіти залишається пріоритетним напрямом у роботі влади краю. На цьому голова облдержадміністрації Василь Ядуха наголосив під час відвідин Ярмолинецького центру розвитку дитини „Калинка”. „В області розширюється мережа дошкільних закладів, близько чотирьох тисяч дітей переступили поріг садочків за роки роботи нінишньої влади. Це питання не знімається з порядку денного, адже проблема залишається актуальною. Поряд з цим працюємо над модернізацією існуючих ДНЗ і чільне місце у цьому займає енергозбереження та впровадження альтернативних видів опалення”, - сказав він, спідкуючись з колективом закладу.

Василь Ядуха ознайомився з ходом будівництва котельні. Там вже встановили два твердопаливних котли, які після запуску дадуть змогу економити на енергоносіях близько 50% коштів. Їх, на думку голови адміністрації, можна буде спрямувати на поповнення матеріально-технічної бази закладу, аби діти отримували якісну дошкільну освіту.

„Заклад завдяки роботі його працівників має певні досягнення, є базовним для проведення районних та обласних заходів з методичної роботи. Його досвід можна передавати іншим по багатьох показниках, що слугують всебічному особистісному розвитку кожної дитини”, - сказав Василь Ядуха.

Вихованці закладу зустріли високоповажних гостей колядками, щедрівками та найкращими побажаннями у Новому році, за що щедро були обдаровані головою обласної державної адміністрації.

Варто зауважити, що впродовж 2012 - 2013 років з обласного, районного, місцевого бюджетів та спонсорської допомоги використано коштів у сумі 1 мільйон 154 тисячі гривень, за рахунок яких в Ярмолинецькому центрі розвитку «Калинка» здійснено ряд робіт для поліпшення умов виховання та розвитку малят.

Директор центру розвитку дитини «Калинка» О.Резнічук від імені усього колективу щиро подякувала високим гостям за підтримку, розуміння та плідну співпрацю у вирішені непростих питань, а саме завершення будівництва індивідуальної котельні на твердому паливі та утеплення фасаду приміщення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Олексій Кайда взяв участь в ...

КОМЕНТАРІ