У Львівській області стрийські правоохоронці підвели підсумки оперативно-службової діяльності

У Львівській області стрийські правоохоронці підвели підсумки оперативно-службової діяльності

20.01.14 13:48 0 849
Нарада за результатами оперативно-службової діяльності за 2013 рік 16 січня відбулася у Стрийському міськвідділі міліції. Головував на нараді куратор підрозділу, керівник служби дільничних інспекторів міліції ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Василь Хома.

На нараді йшлося про стан протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки на території міста Стрия, Стрийського району та міста Моршин, здобутки та прорахунки в роботі працівників міськвідділу міліції.

У своєму виступі начальник штабу Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Андрій Ревінковський висвітлив фактичні показники службової діяльності підрозділу.

Зокрема, упродовж року міськвідділом міліції забезпечено реєстрацію та оперативне реагування на 8871 заяву і повідомлення громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. З них: 3087 - внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження, 4682 – розглянуто відповідно до положень Закону України «Про звернення громадян». Слідчі міськвідділу міліції закінчили досудове розслідування у 2366 провадженнях, у тому числі – 377 кримінальних проваджень скерували до суду з обвинувальним актом. За звітній період працівниками міськвідділу міліції виявлено 3004 адміністративних правопорушень, забезпечено охорону громадського порядку під час 133 масових заходів, що проводилися на території обслуговування, розшукано 15 злочинців, які ухилялися від слідства і суду, встановлено місцезнаходження 4 безвісті зниклих осіб.

Більш детально про проблеми в роботі доповідали за напрямками службової діяльності заступники начальника міськвідділу міліції та керівники служб. Зокрема, учасники наради окремо зупинилися на обговоренні питань щодо визначення шляхів протидії та подолання майнової та наркозлочинності, попередження злочинів серед неповнолітніх та профілактиці рецидивної злочинності. Саме ці питання наразі потребують особливої уваги правоохоронців.

Головний міліціонер Стрийщини Василь Кулик акцентував увагу підлеглих працівників на дотриманні законності, забезпеченні прав та свобод громадян. «Люди, які звертаються до міліції за допомогою, повинні почувати себе захищеними й впевненими, що саме тут їхню проблему допоможуть вирішити та приймуть законне рішення», - підкреслив керівник підрозділу.

Після обговорення робочих питань куратор Стрийського міськвідділу міліції Василь Хома довів основні завдання та пріоритетні напрямки діяльності на 2014 рік.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: Олег Сало: «Сільські голови ...

КОМЕНТАРІ