На Львівщині за "гарячими слідами" викрили автовикрадача

На Львівщині за "гарячими слідами" викрили автовикрадача

20.01.14 16:06 0 767
У Львівській області працівники Державтоінспекції викрили чоловіка, який викрав автомобільу свого товариша. Власник машини стверджує: спритник потай витягнув з його куртки ключі від машини та поїхав додому.

Події розгорталися у місті Стрий. Місцевий мешканець святкував у родинному колі свій 31-й День народження. Запросив на гостину і свого доброго знайомого, 28-річного жителя міста Сколе.

Близько 11-ї години вечора чоловік зібрався додому та вирішив «позичити» у іменинника його автомобіль «Форд». Щоправда, попередити про це власника машини горе-викрадач не наважився, а тихцем витягнув в’язку ключів із його куртки, попрощався з господарем та вийшов з будинку. Після цього - відчинив дверцята чужої автівки та вирушив додому.

Однак, добратися до пункту призначення чоловіку так і не вдалося – завадили правоохоронці. Власник машини помітив, що вона зникла, та одразу повідомив про це до міліції.

Працівники ДАІ за «гарячими слідами» викрили викрадача. Наразі триває розслідування.

Вже відомо, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, тож на порушника було складено протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація про роботу ...
Наступна новина: На Тернопіллі завершився ...

КОМЕНТАРІ