На Тернопіллі кажуть: “На коліна ми можемо стати тільки перед Господом»

На Тернопіллі кажуть: “На коліна ми можемо стати тільки перед Господом»

20.01.14 18:43 0 810
Так зазначив голова обласної ради Василь Хоиінець на народному віче, яке відбулося 19 січня на головному Євромайдані Тернополя. «Провладні депутати Верховної Ради , порушуючи усі українські та міжнародні регламенти та правила, прийняли закони, які, по суті, означають державний переворот в Україні. Миритися з цим найвищий представницький орган області, який є виразником думки людей краю, не буде», – наголосив на загальноміському віче голова обласної ради Василь Хомінець.

Очільник обласної ради підкреслив, що обласна рада як виразник волі громади Тернопілля солідарна з представниками громадянського суспільства у відстоюванні демократичних прав і свобод та вважає неприпустимим зазіхання на них.

«У правовій державі при виникнення конфліктних ситуацій влада сідає за стіл переговорів, а в тоталітарній – відгороджується так званими законами, які не мають нічого спільного з верховенством права. Саме за подібними «законами» вивозили наш народ у Сибір, на Соловки, у Хабаровський край, – каже Василь Хомінець. – Ми рішуче засуджуємо неправочинно ухвалені Верховною Радою України закони та обурені згортанням демократичних свобод в Україні. На коліна ми можемо стати тільки перед Господом, і аж ніяк – перед владою».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Півзахисник "Севільї" ...
Наступна новина: Волинська область: групою ...

КОМЕНТАРІ