Луцьк: відбудеться свято для учасників акцій «Подаруй дитині вишиванку» та «Намалюю любов до життя»

Луцьк: відбудеться свято для учасників акцій «Подаруй дитині вишиванку» та «Намалюю любов до життя»

21.01.14 17:26 0 1180
21 січня об 11.00 в Палаці культури м.Луцька відбудеться свято для учасників акцій «Подаруй дитині вишиванку» та «Намалюю любов до життя», які проходять за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Довідково: Акцію «Подаруй дитині вишиванку» у місті вперше провели з нагоди Дня святого Миколая 19 грудня 2011 року. Акція об’єднує зусилля Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, магазину-салону «Волинський сувенір», благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», управління культури Луцької міської ради, вишивальниць, які віддають тепло рук і сердець, у єдиному прагненні – заради посмішок і радості дітей. Під час акції вишиті сорочечки отримали більше 200 діток-сиріт та більше 90 діток з особливими потребами (з них понад 30 діток з особливими потребами отримають вишиті сорочки під час свята). Понад 100 майстринь-вишивальниць за майже 3 роки реалізації проекту трудились над незчисленними хрестиками, вкладаючи у кожну сорочечку свої серце і душу.

У фойє Палацу культури виставка яскравих дитячих робіт. Їхні автори – учасники мистецького проекту «Намалюю любов до життя». Мистецький проект започаткований 2012р. мистецькою студією «Оле-арт» і здійснюється за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Головним завданням проекту є наповнювати змістом дозвілля людей з функціональними обмеженнями, дати можливість відкрити себе у творчості, додати яскравих фарб у палітру свого життя . Спілкуючись в колі однодумців – знаходити собі нових друзів, адже мистецтво об’єднує. Учасники проекту «Намалюю любов до життя» – це діти з трьох громадських організацій : «Волинська обласна громадська організація «Асоціація «Оберіг Мистецтва», Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело Життя» та студія «Творчість» ВОБФ «Переображення», які займаються в мистецькій студії «Оле-арт». На логотипі проекту використали квіти, намальовані Марійкою Антонюк. ЇЇ роботи – це щирий прояв любові до життя.

Охочі приєднатись зможуть отримати всю необхідну інформацію у волонтерів на виставці, отримати буклет, координати проведення занять.

На всіх присутніх: як учасників дійства, так і гостей свята, чекають подарунки та приємні сюрпризи від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

(256042, 290546, 290548, 710550)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: відновлено ...
Наступна новина: Львівщина: відновлено ...

КОМЕНТАРІ