Луцьк: відкритий чемпіонат міста з шахів стартував

Луцьк: відкритий чемпіонат міста з шахів стартував

21.01.14 14:53 0 1110
18-19 січня цього року в приміщенні клубу «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) відбулися перші чотири тури відкритого чемпіонату м. Луцька з шахів, які присвячені Дню Соборності та Свободи України.

На урочистому відкритті учасників турніру привітав заступник голови міськспорткомітету Юрій Волинець, який побажав спортсменам удачі, цікавих комбінацій і перемог. Головний суддя змагань Микола Проскуровський від імені суддів запевнив, що турнір буде проходити прозоро, чесно і переможе найдостойніший, а спортсмени, які переможуть у групі «В», у наступному сезоні поповнять ряди групи «А».

Боротьбу за перемогу у двох групах ведуть 34 шахісти, серед яких є представники з м.Рівного, м.Нововолинська, а також 3 спортсмени з вадами зору.

Наймолодшим учасником змагань серед усіх спортсменів є Максим Гузьо, якому лише 9 років, а самий досвідчений шахіст турніру – 75-річний Євген Цвірук, який виступає у групі «А».

За результатами напружених шахових баталій після чотирьох турів у двох групах визначилися лідери, які скоріш за все поведуть боротьбу за перемогу.

У групі «А»:

Олександр Вінцюк (Луцьк) – 4 очка

Ілля Пугачов (Рівне) – 3,5

Олександр Забокрицький, Анатолій Мазій (Луцьк) – 3.

У групі «В»:

Микола Зуй (Луцьк) – 4 очка

Олександр Закордонець (Луцьк) – 3,5

Іван Хімуля, Іван Ляшук (Луцьк), Петрів Володимир (Інваспорт) – 3.

У суботу, 25 січня, о 10.00 в приміщенні клубу «Біла тура» спортсмени продовжать боротьбу за шахівницями, а в неділю, на завершення останнього туру будуть визначені та нагороджені переможці та призери.

Запрошуємо любителів шахів на захоплюючі фінальні тури відкритого чемпіонату міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 2 ...
Наступна новина: У Тернополі ще два чеських ...

КОМЕНТАРІ