У Волинській області працівники міліції встановили причетність шахрая до скоєння кількох крадіжок

У Волинській області працівники міліції встановили причетність шахрая до скоєння кількох крадіжок

21.01.14 13:40 0 802
У ході проведення досудового розслідування працівники міліції зібрали докази, які свідчать про те, що житель Володимира-Волинського, окрім скоєння шахрайських дій, підозрюється у вчиненні крадіжок.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік скаржився на 29-річного знайомого, який, попросивши покористуватися мобільним телефоном, тривалий час його не повертає. Окрім цього, спритник, продавши ноутбук заявника, так і не повернув йому всіх грошей.

Зловмисник працював завгоспом у кафе м. Володимир-Волинський. Деякий час він справно виконував покладені на нього обов’язки. Однак бажання збагатитися за рахунок інших взяло гору – і він спочатку викрав із підсобного приміщення пилосос, а через кілька днів – зварювальний апарат та електродриль.

Оскільки ніхто не підозрював чоловіка у скоєнні кримінальних правопорушень, спритник продовжував працювати у кафе. Одного дня, прямуючи вулицею, він помітив припаркований автомобіль, в салоні якого знаходилися дві жіночі сумочки. Пошкодивши замок, він проник у авто і викрав їх. Таким чином «здобиччю» злодія стали чотири мобільні телефони, які наступного ж дня він здав у ломбард.

Крім цього, знаходячись на автостоянці Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання, шляхом підбору ключа проник у салон іншого автомобіля і викрав гроші.

За даними фактами слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кілька кримінальних проваджень про вчинення правопорушень, передбачених ст. 185 (Крадіжка), 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. За вчинені злочини чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Минулого року в економіку ...

КОМЕНТАРІ