Анатолій Вітів: "Земля має горіти під ногами у Партії регіонів"

Анатолій Вітів: "Земля має горіти під ногами у Партії регіонів"

21.01.14 09:11 0 1565
Влада перейшла межу у протистоянні з власним народом, тож громадяни мусять зробити так, щоб у "регіоналів" земля горіла під ногами. Про це, виступаючи 19 січня 2014 року на народному віче у місті Луцьку, заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"16 січня 2014 року відбулася ганебна подія в історії України. Партія регіонів в союзі з волинськими нардепами-незалежниками ухвалили б'юджет на 2014 рік. Ухвалений фінансовий документ робить з України поліцейську державу, він цілковито антисоціяльний. Завдяки волинським "регіоналам" та комуністам, а також "тушкам-самовисуванцям" Ігорю Палиці, Степану Івахіву, Ігорю Єремеєву та Сергію Мартиняку українці приречені на мізерні зарплати та пенсію, а б'юджет фінансуватиме так звані "правоохоронні органи", – прокоментував нардеп сутність державного б'юджету на 2014 рік.

Крім того, Анатолій Вітів охарактеризував диктаторські закони та закликав до бойкоту усього, що пов'язано з "регіоналами": "Влада перейшла рубікон, протягнувши закони, які спрямовані на узурпацію та встановлення диктатури. Свої руки до цього доклали і нардепи-олігархи Степан Івахів, Ігор Єремеїв, Сергій Мартиняк. Я закликаю всіх не виконувати ці закони як цілковито злочинні й ухвалені з неймовірними фальсифікаціями. Всі громадяни мали змогу побачити шулерські дії "регіоналів" та їхніх сателітів у парламенті. Закон "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" вводить, по суті, совєтські сталінські методи у протистоянні з власним народом. Зараз на вулицю вийшли сотні тисяч людей, які не згодні бути рабами. Віднині земля має горіти під ногами у Партії регіонів".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 5)

КОМЕНТАРІ