Закарпатська область: рятувальники відшукали сноубордистів, що заблукали в районі г. Драгобрат Рахівського району

Закарпатська область: рятувальники відшукали сноубордистів, що заблукали в районі г. Драгобрат Рахівського району

21.01.14 14:46 0 886
О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

Як стало відомо, двоє киян, 1990 року народження прибули на відпочинок в Рахівський район. Зупинившись в одному з готелів, розташованих на г. Драгобрат, вранці 18 січня пішли кататися на сноубордах. У зв’язку з погіршенням погодних умов (густий туман, дощ та вітер) чоловіки втратили орієнтир та заблукали.

Повідомлення про загублення туристів у рятувальну службу поступило від керівника закладу, де вони зупинилися на відпочинок. Не гаючи часу, на порятунок людей виїхало шість рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення.

Близько другої години ночі 19 січня туристів було знайдено в районі полонин Урда. Медичної допомоги чоловіки не потребували. Далі відпочиваючих було супроводжено до гірськолижного комплексу на г. Драгобрат, де вони зупинилися.

З метою попередження випадків загублення людей у горах Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори, дотримуватися правил особистої безпеки та прислухатися до порад рятувальників.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ