Закарпатські водії зверніть увагу на введення в дію нового штрафу

Закарпатські водії зверніть увагу на введення в дію нового штрафу

21.01.14 11:37 0 804
Відтепер громадяни, які керують транспортними засобами у колоні, що складається більше ніж з 5 транспортних засобів, без погодження умов та порядку руху, що створює перешкоду для інших учасників дорожнього руху, несуть адмінвідповідальність. А саме – штраф від 680 до 850 грн. або позбавлення права керування від 1 до 2 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Про це повідомив начальник відділу профілактичної роботи ДДАІ МВС України Олександр Зубенко.

Порушення Правил дорожнього руху водіями, які рухаються в колоні, призводить до аварійної ситуації і значного ускладнення дорожнього руху, а також створення перешкод для інших учасників дорожнього руху.

За його словами, на законодавством звернено увагу саме на ці порушення й внесено відповідні зміни до діючого законодавства.

– Я звертаю увагу водіїв, що відтепер посилено відповідальність за рух у колоні, – підкреслив правоохоронець. Громадяни, які керують транспортними засобами у колоні, що складається більше ніж з 5 транспортних засобів, без погодження умов та порядку руху, що створює перешкоду для інших учасників дорожнього руху, несуть адмінвідповідальність. А саме – штраф від 680 до 850 грн. або позбавлення права керування від 1 до 2 років.

Варто зазначити, що Закон набуває чинності наступного дня після його опублікування. У зв’язку з цим, Державтоінспекція ще раз звертається до всіх учасників дорожнього руху щодо неухильного виконання вимог правил, норм та стандартів задля безпеки дорожнього руху.

– Водії повинні створювати безпечні умови для пересування дорогами держави, аби не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, – наголосив Олександр Зубенко.

За інформацією УЗГ МВС.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Силовики пропустили у ...
Наступна новина: ФК «Тернопіль» розпочав ...

КОМЕНТАРІ