Геращенко: МВС мусить вибачитися перед журналістами «Радіо Свобода»

Геращенко: МВС мусить вибачитися перед журналістами «Радіо Свобода»

21.01.14 09:38 0 725
Народний депутат України Ірина Геращенко у соціальній мережі опублікувала фотографії працівників «Радіо Свобода» після їх затримання на вул. Грушевського у Києві. Також вона висловила сподівання, що МВС негайно вибачиться перед журналістами.

Про це нардеп написала на своїй сторінці у Facebook.

«Це – обличчя журналіста «Радіо Свобода» Дмитра Баркара і оператора сайту Ігоря Ісхакова після «зустрічі» з «Беркутом». Хлопці вели пряму трансляцію з вул. Грушевського, виконували свій професійний обов’язок. Беркут бачив і знав, що це – представники ЗМІ. Били професійно. За те, що вони журналісти. Кийками по голові. Затягли в «автозак». Там зникла і камера», – повідомила Ірина Геращенко.

Також вона зазначила: «Тільки-но хлопці вийшли з Дарницького РВВС, де дали свідчення, поки що у якості потерпілих. Сподіваюсь, МВС, яке розповсюдило про них неправдиву інформацію, що начебто наші колеги чимсь там жбурлялися в правоохоронців, негайно ВИБАЧИТЬСЯ перед журналістами. Кілька годин до них пробивалася директор «Радіо Свобода» Інна Кузнєцова, приїхали народні депутати. В відділку ще залишаються п’ять постраждалих, серед них – неповнолітня дівчинка 1998 року народження. Всі вони постраждали від правоохоронців, дають свідчення».

Ігор Ісхаков. Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Крім того, Ірина Геращенко додала: «Пані Герман, це ваші колишні співробітники. Ви не хочете поспілкуватися з ними? Про владу і закони, які ви проголосували... про країну, яку «будує» ваш президент. Він і досі «над» процесом? Головне, щоб від цього правління країна не опинилася під уламками...».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ