Львівщина: олексій Сторчило презентував Проект Програми соціально – економічного та культурного розвитку області на 2014 рік

Львівщина: олексій Сторчило презентував Проект Програми соціально – економічного та культурного розвитку області на 2014 рік

21.01.14 08:07 0 726
20 січня, під час засідання Колегії обласної державної адміністрації, перший заступник голови ОДА Олексій Сторчило презентував Проект Програми соціально – економічного та культурного розвитку області на 2014 рік.

Презентуючи дану Програму, Олексій Сторчило зауважив, що вона базується, в першу чергу, на адекватній оцінці ситуації, що склалася протягом 2012-2013 років, наявних проблемних питаннях в області, впливу внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку економіки України.

Зазначимо, що Проект Програми соціально – економічного та культурного розвитку області на 2014 рік складається з 4 розділів і 2-х додатків.

У першому розділі проведено аналіз економічного та соціального розвитку області за попередній період, визначено основні пріоритети, спрямовані на забезпечення соціально-економічного розвитку Львівщини у 2014 році, заходи з їх реалізації.

Другий розділ Програми побудовано за галузевим принципом, розбито на підрозділи, в яких сформульована головна мета, основні заходи для розвитку кожної галузі у 2014 році, а також спрогнозовано очікувані результати. Розділ розкриває регіональний аспект економічного та соціального розвитку Львівщини, а саме розвиток малих міст.

У третьому розділі передбачено програмно-цільове забезпечення виконання Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року. Подаються обласні та комплексні програми за головними напрямками діяльності соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області.

У четвертому розділі напрацьовано основні напрями та макропоказники розвитку на 2015-2016 роки.

У додатках проекту Програми на 2014 рік передбачено:

1. Програма капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2014 рік;

2. План першочергових природоохоронних заходів на виконання обласних цільових екологічних програм, що фінансуються з обласного цільового Фонду охорони навколишнього природного середовища у складі обласного бюджету на 2014 рік.

Програма базується, у першу чергу, на адекватній оцінці ситуації, що склалася протягом 2012-2013 років, наявних проблемних питаннях в області, впливу внутрішніх та зовнішніх чинників розвитку економіки України.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=192

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Журналістка ТСН зазнала ...
Наступна новина: Ключову роль у подоланні ...

КОМЕНТАРІ