Звернення до водіїв Львівщини щодо погіршення погодних умов

Звернення до водіїв Львівщини щодо погіршення погодних умов

21.01.14 09:59 0 721
Аналізуючи прогнози синоптиків щодо погодних умов на території Львівщини, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до усіх автомобілістів Львівщини бути уважними та обережними під час керування транспортним засобом. Завжди варто пам'ятати, що при несприятливих погодних умовах найкращим виходом із ситуації буде відмова від поїздки. Однак, якщо поїздку скасувати не можна, потрібно виконувати прості правила дорожнього руху аби вберегти себе від потрапляння у небезпечні події.

При підготовці до кермування транспортним засобом взимку необхідно його підготувати, а саме провести заміну шин автомобіля відповідно до сезону. В автівці водіям слід завжди мати снігову лопату, трос, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий замет.

Гірські перевали, автомобільні шляхи з різкими змінами рельєфу є зонами підвищеної небезпеки, де існує найбільший ризик утворення транспортних заторів. У зв’язку з цим при перетині таких небезпечних ділянок слід бути особливо уважним.

Звертаємося до водіїв з проханням пропускати та надавати перевагу у русі снігоприбиральній та рятувальній техніці. При виникненні заторів не займайте смугу зустрічного руху. Це попередить ускладнення ситуації на дорогах та підвищить пропускну спроможність магістралей.

У разі погіршення стану дорожнього полотна, або ускладненнях руху на автомагістралях інформуйте чергову службу «Львівоблавтодору» за телефоном - (032) 237-24-17.

Якщо з вами трапилася надзвичайна подія, чи ви стали свідком ДТП і потребуєте допомоги рятувальників то телефонуйте за єдиним номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ