Рівненські правоохоронці викрили нарколабораторію з виготовлення дезоморфіну та метамфетаміну

Рівненські правоохоронці викрили нарколабораторію з виготовлення дезоморфіну та метамфетаміну

21.01.14 09:52 0 787
Житель обласного центру Олександр влаштував у підвальному приміщенні справжню лабораторію з виготовлення наркотиків. Крім того, чоловік збував та систематично надавав приміщення для вживання наркотичних та психотропних речовин іншим особам.

Працівники міліції отримали інформацію, що 39-річний чоловік займається виготовленням та збутом наркотиків. Заходи по перевірці інформації тривали певний час. Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського міського відділу міліції з’ясували, що чоловік, спілкується з обмеженим колом осіб і сторонніх до себе не запрошує.

Господар розповів правоохоронцям, що сам уже більше п’ятнадцяти років вживає наркотичні засоби.

Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків. Тепер же він влаштував нарколабораторію просто у підвалі будинку.

— З підвального приміщення було вилучено цілий арсенал усіляких пристосувань та різноманітних кислот, це: ємкості, пляшки, тюбики, колби, шприци, реактиви та інше, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Експерти досліджують призначення та застосування кожної речі.

За статтями 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України відкрито кримінальні провадження.

Наразі за даними фактами триває досудове розслідування.

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ФІФА пропонує ввести ...
Наступна новина: Медслужбі Євромайдану ...

КОМЕНТАРІ