У Рівненській області підбито підсумки роботи за 2013 рік

У Рівненській області підбито підсумки роботи за 2013 рік

21.01.14 13:59 0 930
17 січня у світлиці 19 Державної пожежно-рятувальної частини відбулося підбиття підсумків службової діяльності Радивилівського районного сектору та пожежно-рятувальних підрозділів Радивилівського гарнізону за 2013 рік.

Участь у нараді, яка пройшла в присутності голови районної державної адміністрації Анатолія Грисюка, взяли начальник управління організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Іван Жакун, куратор підрозділу - начальник сектору підготовки та організації служби підрозділів ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Володимир Синіцький.

На початку засідання полковник служби цивільного захисту Іван Жакун за досягнення позитивних результатів у службовій діяльності протягом 2013 року, вручив старшому водію ДПРЧ-19 Віталію Сидоренку пагони старшого прапорщика служби цивільного захисту.

Потому нараду продовжив начальник Радивилівського районного сектору підполковник служби цивільного захисту Геннадій Ткачук , який доповів присутнім про результати службової діяльності підрозділу у 2013 році.

В свою чергу, виступаючи перед колективом рятувальників, голова районної державної адміністрації Анатолій Грисюк підкреслив, що пожежно-рятувальна служба району завжди була і залишається невід’ємною складовою безпечної життєдіяльності та розвитку Радивилівщині. Наголосив на необхідності покращення співпраці в напрямку навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті та пообіцяв сприяти у покращенні матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів району.

На завершення підсумкової наради начальник управління організації заходів цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Іван Жакун, проінформував присутніх про пріоритетні завдання, які ставляться перед співробітниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій у 2014 році та подякував колективу пожежно-рятувального підрозділу за професіоналізм та відданість службі.

ДПРЧ-19
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ