На Тернопіллі до рятувальників завітав Вертеп

На Тернопіллі до рятувальників завітав Вертеп

21.01.14 12:17 0 773
Колядками, щедрівками та святковими віншуваннями з Різдвяними святами 20 січня рятувальників привітали учасники народного художнього театру «Дивосвіт» Тернопільської загальноосвітньої школи першого-третього ступенів № 22.

Янголи, пастушки, козаки, три царі зі сходу, жид Мошко з Сурою, навіть князь Володимир та княгиня Ольга завітали цього дня до Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Юні артисти своїм театралізованим дійством – різдвяним вертепом відображали на сцені одвічну боротьбу Добра зі Злом. Їх щирі, добрі слова несли всім тепло і радість. Глядачі радо зустріли талановитих дітей та після завершення дійства подарували їм бурхливі оплески.

«Різдво – це свято спільне, ми вирішили завітати з вертепом до рятувальників, аби порадувати їх та нагадати про народження Ісуса, – розповіла художній керівник і режисер народного художнього театру «Дивосвіт», відмінник освіти України Ольга Матвієвська. – Ми всіляко підтримуватимемо традиції і звичаї наших предків, адже колись наші діти, маючи такі приємні спогади зі свого дитинства, теж захочуть їх передати. І тоді наша традиція буде жити».

На завершення різдвяного дійства рятувальники разом з дітьми виконали коляду «Нова радість стала!». Очільник пожежно-рятувальної служби області Євген Лукавий подякував гостям за неповторну атмосферу свята та чудовий Вертеп.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: У Волинському краєзнавчому ...

КОМЕНТАРІ