Тернопільська область: необережність під час паління призвела до 2 пожеж й загибелі 3 людей

Тернопільська область: необережність під час паління призвела до 2 пожеж й загибелі 3 людей

21.01.14 09:29 0 716
17 січня о 07.16 в селі Красіїв Монастириського району в приміщенні літньої кухні виникла пожежа. Внаслідок пожежі вогнем знищено віконні рами , двері, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та стіни будівлі. На місці пожежі виявлено тіло власника, громадянина 1954 року народження. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Врятовано одну житлову будівлю.

18 січня о 22:44 в селі Золотий Потік Бучацького району виникла пожежа в житловому будинку. На місці пожежі виявлено труп власника громадянина 1945 року народження. Також, громадянку 1939 року народження, у важкому стані було госпіталізовано до Золотопотіцької районної клінічної лікарні, яка внаслідок отруєння продуктами горіння померла в реанімаційному відділенні. Ще одну особу, громадянина 1952 року народження з діагнозом «Отруєння продуктами горіння легкого ступеня» госпіталізовано до Золотопотіцької районної клінічної лікарні. Стан потерпілого задовільний. Пожежно-рятувальні підрозділи для гасіння пожежі не залучалися.

У двох випадках, ймовірною причиною виникнення пожежі стала необережність під час паління.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян області з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Щоб лихо не прийшло до ваших осель, зробіть своєчасно висновки, дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті, будьте уважні та обережні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Геращенко: МВС мусить ...

КОМЕНТАРІ