На Тернопіллі голова ОДА обговорив зі своїми заступниками питання забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення

На Тернопіллі голова ОДА обговорив зі своїми заступниками питання забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення

21.01.14 10:54 0 686
Про терміни здачі будинків у Почаєві та про погіршення погодних умов на Тернопіллі говорили під час зустрічі голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян зі своїми заступниками Миколою Головачем та Василем Гецьком.

Перший заступник голови доповів про завершення оздоблювальних робіт та благоустрою території у будинках, зведених в Почаєві за підтримки Президента України. Невдовзі мешканці Почаєва, які потребують покращення житлових умов, отримають ключі від нових помешкань.

Нагадаємо, що на будівництво двох житлових будинків на 63 квартири за сприянням Валентина Хоптяна виділено 15,6 мільйонів гривень.

Обговорили під час зустрічі і питання забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення під час погіршення погодних умов.

Голова ОДА наголосив аби відповідні служби забезпечили розчистку тротуарів та доріг державного і місцевого значення, а на складні ділянки автошляхів виділили більше посипальної сумішші. Валентин Хоптян доручив щоденно інформувати його про стан справ на дорогах області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Громадський сектор ...

КОМЕНТАРІ