Тернопілля: на «Укрспирт» кличуть оцінювачів

Тернопілля: на «Укрспирт» кличуть оцінювачів

21.01.14 12:58 0 832
Три об’єкти держмайна, балансоутримувачем яких є державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт”, потрібно оцінити у Теребовлянському районі, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати. Усі вони розміщені в смт Дружба на вул. Л. Українки, 9г.

Йдеться про зерносклад загальною площею 1437,3 кв.м, корівник загальною площею 377,4 кв.м та будівлю бази МТП загальною площею 246,4 кв.м.

Два об’єкти держмайна потрібно оцінити й у Борщівському районі. У самому райцентрі (вул. С. Бандери, 19а) – це нежитлові приміщення на першому поверсі загальною площею 190,6 кв.м, балансоутримувачем яких є Головне управління статистики у Тернопільській області. У Мельниці-Подільській (вул. Січових Стрільців, 11) – частина нежитлового будинку площею 70,3 кв. м, що перебуває на балансі Борщівської райдержадміністрації.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 30 січня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 24 січня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 1-2 (798-799) за 15 січня 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ