На Житомирщині правоохоронці утилізували близько 100 кг наркотичних засобів

На Житомирщині правоохоронці утилізували близько 100 кг наркотичних засобів

21.01.14 14:51 0 971
Цього разу було знищено центнер марихуани, макової соломи та амфетаміну, що за цінами «чорного ринку» оцінюється у суму понад 200 тисяч гривень.

Рослинних та синтетичні наркотичні засоби, були вилучені працівниками міліції з незаконного обігу у наркоділків під час оперативно-розшукових заходів. Нещодавно наркозасоби були знищенні як речові докази у кримінальних провадженнях після винесення судами відповідних рішень.

Утилізація небезпечних речовин проводиться у присутності членів спеціально створеної комісії, до складу якої входять представники органів внутрішніх справ, прокуратури, Служби безпеки України та виконавчої служби.

Цього разу, як розповів начальник ВБНОН УМВС України в Житомирській області Андрій Струпинський, у спеціально відведеному місці запалало синім вогнем близько 100 кг наркотичних засобів, що за цінами чорного ринку оцінюються у суму понад 200 тисяч гривень.

У вогні працівники міліції знищили не лише наркотичні засоби та сировину, а й специфічні пристосування для їх вживання, також вилучені на місцях подій як свідчення незаконної діяльності обвинувачених.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: У Львівській області 2 ...

КОМЕНТАРІ