В Луцьку під час новорічно-різдвяних свят відбулася низка заходів для дітей пільгових категорій

В Луцьку під час новорічно-різдвяних свят відбулася низка заходів для дітей пільгових категорій

22.01.14 16:58 0 826
Відділ у справах сім'ї та молоді інформує, що за час новорічно-різдвяних свят Луцька міська рада організувала та провела 67 заходів для дітей, під час яких дітям різних пільгових категорій було вручено 4792 подарунки та 230 продуктових наборів. Також відділ у справах сім'ї та молоді разом з управлінням сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації вручив 284 подарунки студентам професійно-технічних та вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт.

Також організовувалися благодійні акції для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, відвідування новорічних програм спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін-сіті» та інших закладів у партнерстві з громадськими організаціями, благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», іншими підприємствами, установами («Чужих дітей не буває» спільно з ГО «Ми плюс, «З Різдвом у серці» спільно з ВОБФ «Дитяча місія. Україна», «Різдвяний вогник добра» спільно з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк»).

У всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста Луцька під патронатом громадської організації ВОМГО «Центр ефективної комунікації» працювали філії фабрики Святого Миколая під гаслом «Миколай про тебе не забуде!».

Учнями шкіл зібрано та направлено у центральний офіс фабрики Святого Миколая дитячих книжок – 1491, дитячих іграшок – 5770, канцелярських товарів – 2541, одягу – 1572, солодощів – 455, які волонтерами шкіл та громадської організації «Центр ефективної комунікації» були роздані дітям, що могли залишитися без подарунка в День Святого Миколая.

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти працівників правоохоронних органів, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, з малозабезпечених та багатодітних сімей відвідали обласні святкові заходи, де отримали новорічні подарунки.

У Палаці учнівської молоді проведено Новорічне свято для дітей пільгових категорій за сприяння керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

В Палаці культури відбувся благодійний захід «З Різдвом у серці» для дітей пільгових категорій за сприяння Волинської обласної молодіжної громадської організації «Центр становлення та розвитку особистості «Молодіжна нова генерація».

Управління освіти спільно з управлінням культури Луцької міської ради розробили для школярів комплекс заходів на період зимових канікул: працювали філії міських бібліотек, де проводилися інсценізації української народної казки, вікторини, усні журнали, народознавчі свята, конкурси малюнків про зиму, новорічні ранки, тематичні вечори, літературно-ігрові години, Інтернет-подорожі, виставки літератури новорічної тематики «Бібліоялинка».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ