Волинська область: рятувальники звільняють транспортні засоби із снігових заметів

Волинська область: рятувальники звільняють транспортні засоби із снігових заметів

22.01.14 16:29 0 829
Внаслідок погіршення погодних умов протягом минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами області надавалася допомога населенню по звільненню автотранспорту із снігових заметів.

Так, поблизу с.Гектари Горохівського району рятувальники ДПРЧ -22 м. Берестечко витягнули із кювету рейсовий автобус, який перевозив 7 пасажирів та прямував за маршрутом «Тернопіль – Шацьк». В результаті обледеніння дорожнього покриття автобус скинуло із дороги. За допомогою тросу рятувальники повернули транспортний засіб на дорогу. Однак, через снігові перемети за декілька кілометрів їм довелося знову надавати допомогу цьому автобусу, а також водіям 4-х легкових автомобілів.

Поблизу с.Воютин Луцького району у снігові замети також потрапив автобус. Пожежним автомобілем рятувальники вивільнили його із снігу і він зміг продовжувати свій рух.

На наступні дві доби на території Волинської області оголошено штормове попередження: очікується різке зниження температури до -20 градусів за Цельсієм, опади у вигляді снігу і сильний поривчастий вітер.

У містах, районних центрах області будуть розгорнуті пункти обігріву, де громадяни зможуть отримати прилисток від холоду, гарячий час та їжу.

Вирушаючи в дорогу, водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, по можливості цепи проти ковзання на ведучі колеса, трос, запас води, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заходи з нагоди Дня ...
Наступна новина: На Рівненщині дільничний ...

КОМЕНТАРІ