У Волинській області під час відкритого уроку рятувальники навчили учнів правил порятунку людини

У Волинській області під час відкритого уроку рятувальники навчили учнів правил порятунку людини

22.01.14 12:34 0 767
20 січня 2014 року в Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука працівниками управління ДСНС в області, членами добровільного пожежного товариства проведено навчальне заняття з учнями 7-х класів щодо правил безпеки життєдіяльності та порядку надання непритомній людині реанімаційних заходів.

Під час навчального уроку рятувальники за допомоги мультимедійних презентацій та відеофільмів розповіли учням основні правила безпеки для запобігання пожеж, надзвичайних ситуацій, інших подій, а також правила поведінки у випадку біди.

За активну участь в реалізації заходів по проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», в рамках якого і відбувся цей урок, грамотою від управління ДСНС в області та обласного Добровільного пожежного товариства нагороджено педагога гімназії Володимира Лещука.

Юні волонтери, Анастасія Позняковська та Максим Музичук, разом з рятувальниками навчили учнів порядку виконання на комп’ютеризованому манекені реанімаційних заходів: штучного дихання та непрямого масажу серця.

Всі присутні отримали друковані листівки з правил безпеки взимку та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій. Для навчального закладу вручено комплект навчальних плакатів формату А2, що підготовлені обласним Добровільним пожежним товариством.

Всього в навчальному уроці взяли участь 52 учні та 3 педагоги навчального закладу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ