У Волинській області пограбування підлітка скоїв неповнолітній правопорушник

У Волинській області пограбування підлітка скоїв неповнолітній правопорушник

22.01.14 14:53 0 818
До правоохоронців звернулася мама жителя селища Люблинець, що на Ковельщині. Жінка повідомила, що у її сина відібрали телефон.

Того вечора 14-річний хлопець разом із другом ходив щедрувати. Близько 19-ї години на вулиці до нього підійшов юнак, який раніше навчався з ним у школі, і попросив телефон, аби подзвонити. Довірливий підліток нічого не підозрюючи, віддав мобільний, однак спритник навіть не збирався його повертати.

Як з’ясували правоохоронці, грабіжником виявився 17-річний житель Рожищенського району. В селище він приїхав до родичів. Хлопця виховує бабуся, оскільки його батьки позбавлені батьківських прав. Варто відзначити, що спритник не вперше потрапив у поле зору правоохоронців, адже на той момент відносно нього вже був обраний запобіжний захід – домашній арешт – за вчинення крадіжки.

Наразі Ковельським міськвідділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині молодику змінено міру запобіжного заходу, тож він перебуває під вартою. Проводиться слідство.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна служба охорони ...
Наступна новина: Міліція знайшла підлітка, ...

КОМЕНТАРІ