В Ужгороді міліція затримала квартирного злодія-"верхолаза"

В Ужгороді міліція затримала квартирного злодія-"верхолаза"

22.01.14 09:46 0 828
Раніше судимий «домушник» серед білого дня заліз у помешкання пенсіонерки, спустившись з даху 5-поверхівки по газовій трубі в квартиру на третьому поверсі.

Обідньої пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 81-річна жителька міста. Пенсіонерка повідомила, що, перебуваючи вдома, вона несподівано почула якийсь підозрілий звук. Хтось перебував у коридорі її квартири. Пішла подивитися та виявила відсутність своєї жіночої сумочки, в якій знаходилися косметичка, гаманець з 50-ма гривнями. При цьому двері на її помешканні були зачинені на ключ зсередини...

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна группа та оперативники карного розшуку міськвідділу міліції. Завдяки професійним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита «за гарячими слідами».

Правопорушником виявився 24–річний житель Ужгорода, який ніде не працює. Він неодноразово попадав в поле зору міліціонерів, відбував покарання у місцях позбавлення волі – то за крадіжки, то за шахрайства.

Молодик розповів міліціонерам, що йдучи по дорозі додому, побачив відчинене вікно на 3-му поверсі однієї з квартири пятиповерхівки міста та вирішив скористатися таким шансом. Можливо, там є гроші або цінні речі? Оглянувши будинок, злодій знайшов ідеальний варіант - піднятися на дах, а звідти по газовій трубі спуститися до вікна. Так і зробив!

Крадій заліз через незачинене вікно на кухню, зайшов у коридор та викрав з вішалки жіночу сумочку з особистими речами потерпілої. Почувши, що в помешканні хтось є, таким же шляхом покинув місце злочину. Однак далеко піти йому не вдалося - завадили правоохоронці.

Наразі злодія міліціонери затримали. Речові докази вилучено та повернуто їх законній власниці.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), за що передбачено до шести років ув'язнення.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський журналіст ...
Наступна новина: На "Кубку Егейського моря" ...

КОМЕНТАРІ