Закарпатці гинуть на пожежах

Закарпатці гинуть на пожежах

22.01.14 10:09 0 738
Відразу два трагічні випадки, пов′язані з вогнем, сталися в краї у минулі вихідні. Обох потерпілих порятувати не вдалося.

Серед ночі в неділю в Тячівський райвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення від диспетчера Тячівського РВ УДСНС про те, що в одному з дворогосподарств в селі Р.Поле виникла пожежа.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що серед ночі в дворогосподарстві місцевого пенсіонера загорілася дерев’яна літня кухня, в якій проживав 37-річний син господаря оселі.

Обгорілий труп нещасного знайшли в ліжку спальної кімнати під час гасіння пожежі. Попередня причина пожежі - замикання електропроводки. Труп направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

Днем перед тим в Мукачівський міськвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення фельшера з с.Бобовище про те, що нею констатовано смерть місцевого 53-річного пенсіонера, тіло якого виявила в хаті родичка.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як з′ясувалося, покійний зловживав спиртними напоями. Того фатального вечора теж хильнув зайвого й заснув із цигаркою в літній кухні, де проживав. Смерть нещасного настала внаслідок отруєння чадним газом. Від недопалка загорілася ковдра та матрац на ліжку, вогнем було закопчено стіни та стелю кімнати. Частково обгоріли й кінцівки та обличчя загиблого чоловіка.

Як і в попередньому випадку, остаточну причину смерті людини повинна з′ясувати судмедекспертиза.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Програма економічного і ...

КОМЕНТАРІ