В Закарпатській області перечинські правоохоронці забезпечували правопорядок на святі Водохреща

В Закарпатській області перечинські правоохоронці забезпечували правопорядок на святі Водохреща

22.01.14 14:26 0 817
В селі Лумшори на Перечинщині відбулося районне театралізоване свято вертепів та колядницьких гуртів «Коляди на Водохреща». У ньому взяли участь голова Перечинської райдержадміністрації Петро Грицик, голова районної ради Анатолій Перцев, а також начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей.

Після церемонії освячення води у відкритому басейні на території лікувально-оздоровчого комплексу «Полонина», всі бажаючі традиційно купалися та набирали освячену воду, аби освятити нею свої домівки.

Потім дійство продовжилося на спеціально облаштованій сцені, звідки лунали колядки та вітання зі святом з уст Петра Грицика, Анатолія Перцева, Туричківського сільського голови Владислава Пловайка. Вони подякували районним колективам за активну участь у справі культурного та духовного розвитку Перечинського району, привітали усіх зі святом Водохреща, побажали здоров’я, благодаті та злагоди у сім’ях. А ввечері відбулося урочисте спалення Дідуха.

Цього ж дня перечинські правоохоронці стежили за дотриманням правопорядку на всій території ЛОК «Полонина». Правопорушень допущено не було. Різдвяні свята завершилися з позитивним настроєм та гарними враженнями.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ