Українську гривню і 11 нових валют додадуть в Steam

Українську гривню і 11 нових валют додадуть в Steam

22.01.14 09:22 0 1004
Вітчизняні геймери тріумфують: вони зможуть здійснювати покупку ігор в національній валюті .

Ігрові конференції дуже рідко бувають серйозними. Як правило, це просто тусовки, де народ весело і безглуздо проводить час. Там , звичайно, завжди заявлені різноманітні доповіді, але вони, швидше, пристойності заради. Проте іноді на таких заходах вирішуються досить серйозні питання , повідомляє інформаційно -аналітичний портал Inpress.ua .

Компанія Valve відкрила свою конференцію розробників Steam Dev Days 15 січня. У Сіетл приїхали розробники з усього світу, в тому числі досить багато з країн СНД. На цій конференції було представлено декілька нових цікавих речей, а також зроблено багато позитивних заяв .

Найприємніше нововведення для українців: Valve повідомила про плани з розширення локалізації своєї служби Steam шляхом додавання підтримки нових валют. Компанія заявила, що в поточному році в службі з’явиться підтримка 12 нових валют. До останнього часу в Steam крім доларів США були присутні лише бразильські реали, британські фунти, євро і російські рублі, повідомляє Wapstat.info.

Судячи по слайду, опублікованому в Steam Database, компанія планує додати в службу підтримку австралійського долара, канадського долара, індонезійської рупії, японської ієни, новозеландського долара, малазійського ринггіта, мексиканського песо, філіппінського песо, сінгапурського долара, південнокорейської вони, тайського бата і, нарешті, української гривні .

Мабуть, для українців найцікавіше останнє нововведення – вони зможуть здійснювати покупку ігор в національній валюті. Хоча поява підтримки місцевих валют приносить і ряд плюсів ( покупці не втрачають гроші на обміні, а місцеві методи оплати будуть краще підтримуватися ), це також означає, що видавці ігор отримають більше свободи у справі установки цін на свої продукти для того чи іншого ринку.

Нагадаємо, Microsoft схрестить ігрову приставку з телебаченням по всьому світу. Крім можливості отримувати доступ до прямої трансляції телеканалів на всіх ринках, де буде офіційно продаватися консоль Xbox One, компанія Microsoft також надасть користувачам преміальні додатки голосового контролю і управління жестами для телебачення й інших домашніх розваг.

Міжнародні чемпіонати з комп’ютерних ігор різних жанрів – вже не рідкість, а тому серед них вже сформувався топ- 100 найбільш високооплачуваних гравців. І в першу десятку потрапив наш співвітчизник Данило Ішутін.

Віддані шанувальники ігор навіть можуть бути увічнені в іграх. Як повідомляв Inpress.ua, студія Creative Assembly вирішила вшанувати пам’ять свого померлого шанувальника. Розробники Total War вирішили додати в нову частину франшизи, Rome 2 , персонажа , який зовні нагадуватиме покійного гравця.

До слова, в США загальні витрати на повноцінні ігри, окремо купуються і завантажувані через інтернет- доповнення до ігор, різного роду підписки, ігри для мобільних пристроїв і ігрові проекти в соціальних мережах за підсумками третьої чверті року перевищили $ 1,4 млрд.

ukrnews24.net

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 24.01 у м. Рівне – підбиття ...

КОМЕНТАРІ