Хмельницька область: рятувальники попереджають виникнення пожеж у житловому секторі та на об’єктах з масовим перебуванням людей

Хмельницька область: рятувальники попереджають виникнення пожеж у житловому секторі та на об’єктах з масовим перебуванням людей

22.01.14 13:35 0 790
На території Хмельницької області зареєстровано 43 пожежі, на яких виявлено троє загиблих. Як показує статистика, кількість пожеж та загибель на них вдалося стабілізувати за рахунок проведення ряду організаційних та практичних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності населення з дотримання правил пожежної безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

ТриваєA робота по відпрацюванню населених пунктів з питань попередження виникнення пожеж та загибелі людей на території сільських та селищних рад. Особлива увага звертається на об’єкти з масовим перебуванням людей – сільські клуби, школи, релігійні організації. До проведення цієї роботи приєднались працівники міліції, соціального захисту та патронажні сестри.

За сприяння органів влади та місцевого самоврядування вперше в державі запроваджено позитивний досвід із приведення будівель соціально незахищених верств населення в пожежобезпечний стан. Систематично проводяться комісійні обстеження особистих домоволодінь одиноких та пристарілих громадян щодо відповідності вимогам пожежної безпеки. В подальшому органами місцевого самоврядування за результатами обстежень будуть вживатися практичні заходи з ремонту приладів опалення та електромережі для покращення протипожежного захисту домоволодінь незахищених категорії населення.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулась підсумкова ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ