На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють школярам основи безпечної поведінки

На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють школярам основи безпечної поведінки

22.01.14 17:17 0 807
У місті Нетішин рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій протягом тижня проводили бесіди з учнями 5-8-х класів на тему: «З вогнем не жартуй!». Під час занять діти дізналися не тільки про основні правила безпечного поводження з вогнем, електро- та газовими приладами, як діяти в разі виникненні пожежі в квартирі, а також вивчили правила поведінки під час зимового відпочинку поблизу водоймищ, при виявленні вибухонебезпечних предметів та розливу ртуті. Також, працівники ДСНС розповіли учням про фактори небезпеки радіації та дії населення у випадку загрози виникнення радіаційної небезпеки.

Наприкінці зустрічей для кращого засвоєння інформації учням та вчителям вручалися листівки та пам’ятки застережного характеру. Як зізналися діти, тематичний захід їм дуже сподобався, і вони дізналися для себе багато цікавого.

Звичайно, і вдома, і у школі дітям щодня нагадують про правила безпеки. Але саме проведення таких заходів є дієвою формою виховання підлітків, яка допомагає дітям правильно орієнтуватися у небезпеці та знаходити вірні рішення в разі виникнення надзвичайної ситуації.

3 ДРЗ ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ