В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу водіям транспортних засобів

В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу водіям транспортних засобів

22.01.14 11:11 0 945
За минулу добу пожежно-рятувальним підрозділам області неодноразово доводилося виїжджати для надання допомоги водіям транспортних засобів, котрі потрапили в різні нештатні ситуації через негоду.

20 січня о 08:16 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №13 м. Городенка поступило повідомлення про те, що на автодорозі Татарів - Кам’янець - Подільський при виїзді з Городенки з’їхав з дороги автобус БАЗ «Еталон». Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували автобус на безпечну ділянку дороги.

Вже кількома годинами поспіль до городенківських рятувальників знову надійшло повідомлення про з проханням надання допомоги. На автодорозі Снятин – Тязів в селі Незвизько Городенківського району з’їхав з дороги автомобіль ВАЗ–2102. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги.

Того ж дня, о 17:55 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №13 м.Городенка поступило повідомлення про те, що на об’їзній автодорозі в місті Городенка з’їхав з дороги автомобіль «DAF». Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку дороги.

20 січня о 09:15 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Тлумач поступило повідомлення про те, що на відрізку дороги між смт.Обертин та с.Озеряни автомобіль ВАЗ-2105 з’їхав у кювет. Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували легковик на безпечну ділянку дороги.

20 січня о 12:34 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Тлумач поступило повідомлення про те, що на відрізку дороги між смт. Обертин та с. Озеряни автомобіль ЗАЗ «Славута» з’їхав у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували легковик на безпечну ділянку дороги.

Того ж дня, о 20:59 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Тлумач поступило повідомлення про те, що на автодорозі в с.Братишів вантажний автомобіль (тягач) «DAF» перегородив проїжджу частину дороги. Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували вантажівку на безпечну ділянку дороги.

20 січня о 10:05 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Коломия поступило повідомлення про те, що в смт. Печеніжин по вул. Набережна на проїжджу частину дороги впало дерево (тополя). Рятувальники, які прибули до місця виклику, звільнили проїжджу частину дороги від поваленого дерева.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ