В Івано-Франківській області ДАІвці продовжують навчати школярів безпеки на дорозі

В Івано-Франківській області ДАІвці продовжують навчати школярів безпеки на дорозі

22.01.14 10:05 0 991
20 січня працівники Богородчанської Державтоінспекції завітали до учнів Старунської ЗОШ, аби розповісти учням про правила дорожнього руху та поведінки на дорозі.

Правоохоронці ознайомили школярів з правилами дорожнього руху, розповіли про сигнали світлофора, для чого призначена «зебра» та як правильно переходити вулицю, коли її немає. Також розповіли про небезпеку, яка може підстерігати школярів у випадку неправильного поводження на вулиці, влаштовуванні ігор на проїжджій частині, та як уберегтися від ДТП.

Начальник підрозділу Державтоінспекції Богородчанського РВ УМВС Назар Кріцак влаштував невеличку вікторину, під час якої малеча активно відповідала на запитання працівника міліції. Аби діти краще засвоїли нову інформацію, міліціонери подарували їм розмальовки «Безпека на дорозі» та наліпки із світлоповертаючими ефектами, які допомагають водіям у темну пору доби розпізнати маленьких пішоходів на дорозі.

Класний керівник другокласників Стефанія Кріцак зазначила, що ці профілактичні заходи та вручені подарунки дуже корисні для дітей такого віку, адже школа знаходиться неподалік від дороги, а діти часто повертаються додому, коли на дворі вечоріє. Відтак завдяки світлоповертаючим наліпкам водії неодмінно побачать дітей на дорозі.

Діти втішалися цікавими і корисними подарунками від Державтоінспекції, а правоохоронці в свою чергу отримали порцію позитиву від діток і стимул до нових творчих методів профілактичної роботи серед них.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З Харкова до Києва їдуть ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ