В Івано-Франківській області захищаючи своїх рідних, парубок убив вітчима

В Івано-Франківській області захищаючи своїх рідних, парубок убив вітчима

22.01.14 14:18 0 946
Нетверезий чоловік вигнав із дому свого пасинка, за що поплатився життям.

Уночі 20 січня до помешкання жительки одного із сіл Косівського району повернулись двоє: чоловік та син. На відміну від свого 49-річного вітчима, хлопець був тверезим, хоч і прийшов з молодіжних гулянь.

Раніше судимий за вбивство чоловік за звичкою взявся до насильства над рідними: намагався побити дружину та молодшу дитину, а пасинка й узагалі вигнав з помешкання. Та 20-річний хлопець, не витерпівши таких знущань, повернувся. Схопивши першу-ліпшу палицю, парубок завдав вітчиму декількох ударів по голові. Жахлива сцена скінчилася і громадяни, оговтавшись, негайно викликали «швидку допомогу».

До лікарні чоловіка доправили у стані коми, через декілька годин він помер. Встановити обставини трагічної події приїхали правоохоронці. Сім’я відверто розповіла про усе, що сталось. Своєї вини шокований хлопець не заперечував.

Правоохоронці затримали молодого чоловіка в порядку ст.208 КПК України. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст.115 КК України. Правопорушникові загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ