Правоохоронці Львова організували зустріч школярів зі світовим чемпіоном

Правоохоронці Львова організували зустріч школярів зі світовим чемпіоном

22.01.14 16:18 0 828
Днями у середній загальноосвітній школі №87 міста Львова працівники Львівського міського управління міліції організували і провели захоплюючу пізнавальну зустріч школярів з п’ятиразовим чемпіоном світу з кікбоксингу Романом Голодом.

Під час проведення майстер-класу, дітей вчили прийомів даного виду боротьби. При спілкуванні з видатним спортсменом, школярі розказували про свої спортивні досягнення та демонстрували їх. Роман Голод розповів про те, як йому вдалося досягнути спортивних вершин і як на його життя вплинула світова слава.

Головна мета цієї зустрічі – через особисте спілкування з чемпіоном, залучити дітей до занять спортом. Адже молодь, яка веде рухливий спосіб життя, не схильна проявляти агресію, скоювати правопорушення, вживати алкогольні та наркотичні речовини.

Від розмов спортсмен плавно перейшов до дій. Спершу показав базові прийоми кікбоксингу, а тоді до активної участі у заняттях змогли долучитися всі охочі.

Школярі довго не відпускали свого кумира та наперебій просили його автограф і номер телефону. Роман Голод, випускник цієї школи, нікого не оминув своєю увагою, роздавши бажаючим понад 50 плакатів з автографом.

Видатний спортсмен щоденно передає свою майстерність молоді. Окрім занять спортом на професійному рівні, Роман Голод, в званні капітана міліції, викладає на кафедрі фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ.

Прес-служба Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: 30 січня львів’яни ...

КОМЕНТАРІ