Львівщина: замки «Золотої Підкови» для зручності туристів повинні працювати довше

Львівщина: замки «Золотої Підкови» для зручності туристів повинні працювати довше

22.01.14 10:55 0 783
«Було б краще, якби кошти, отримані від продажу квитків за проведення екскурсій замками області, залишались на місці та йшли б на реконструкцію пам’яток архітектури. Питання будемо вивчати, порадимося з експертами», – про це сказав голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало, підсумовуючи нараду у Золочівській районній державній адміністрації.

Керівники району також розповіли очільнику Львівщини, що до Золочівського Замку щороку збільшується потік туристів. Зокрема, минулого року, дану пам’ятку архітектури оглянули більше ста тисяч відвідувачів, відповідно збільшилися надходження від продажу квитків, однак всі кошти йдуть в Київ.

Ще одна пропозиція, яку озвучило керівництво району, переглянути графік роботи замків, адже вони відкриті для відвідувачів до 16 години, і туристи, які подорожують Замками «Золотої Підкови», не завжди встигають оглянути всі пам’ятки.

Також було обговорено питання щодо подальшого функціонування Поморянського Замку, який знаходиться в аварійному стані. Минулого року були розмови про концесію, але робота з потенційними концесіонерами наразі закінчилася нічим, відповідно це питання

потрібно зрушити з місця.

«Загалом серйозної критики до роботи керівництва Золочівського району в мене немає», – підсумував голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ