У Львівській області стрийські свободівці ініціювали створення місцевого Автомайдану

У Львівській області стрийські свободівці ініціювали створення місцевого Автомайдану

22.01.14 11:16 0 937
З ініціативи та за активної участі стрийських свободівців створено об'єднання автомобілістів "Автомайдан-Стрий". Автомайданівці провели перший автопробіг вулицями Стрия, закликаючи громаду до мобілізації в боротьбі з бандитським режимом.

Як повідомив активіст Автомайдану, депутат Стрийської міської ради від ВО "Свобода" Василь Пронів, у колоні було близько сотні автомобілів. Учасники автопробігу зупинилися біля райвідділу міліції, вимагаючи не відправляти правоохоронців на придушення спротиву до Києва. Міліційне керівництво запевнило автомайданівців, що зі Стрия до Києва нікого не відряджають.

Далі автомобілісті навідалися до гіпермаркету "Епіцентр", в якому закликали покупців не підтримувати фінансистів режиму.

"Завдання об'єднання "Автомайдан-Стрий" – підтримувати діяльність Майдану в Стрию та проводити власні акції в рамках загальнонаціонального спротиву. Ми також маємо на меті дбати про безпеку активістів, оперативно реагувати на тиск із боку влади, перешкоджати посадовцям нехтувати законом та Конституцією України", – зазначив Василь Пронів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина відзначить 95-ту ...

КОМЕНТАРІ