У Львівській області у Дрогобичі чоловік викрав мобільний телефон у свого товариша

У Львівській області у Дрогобичі чоловік викрав мобільний телефон у свого товариша

22.01.14 09:33 0 807
Дрогобицькі правоохоронці встановили особу чоловіка, який викрав мобільний телефон у 37-річного дробиччанина, ним виявився його 41-річний товариш.

До чергової частини Дрогобицького міського відділу міліції звернувся 37-річний дрогобиччанин за допомогою. Чоловік повідомив, що невідома особа із приміщення його помешкання викрала мобільний телефон.

В ході проведення розшукових дій, дрогобицькі правоохоронці встановили, що телефон викрав 41-річний товариш.

Напередодні, до потерпілого завітали друзі, з якими чоловік розпивав спиртні напої, але згодом власнику помешкання потрібно було відлучитись ненадовго. Вийшовши з помешкання чоловік зрозумів, що забув мобільний телефон на столі.

Скориставшись відсутністю товариша, зловмисник викрав мобільний телефон, завдавши матеріальної шкоди потерпілому на суму 570 гривень. Повернувшись до товаришів, господар квартири помітив, що мобільний телефон зник, господар звернувся до правоохоронців.

“Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Білас Андрій Іванович.

Санкція статті 185 ч. 1 КК України (Крадіжка) передбачає штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівський журналіст ...

КОМЕНТАРІ