У Львові група людей закидала петардами блокувальників військової частини

У Львові група людей закидала петардами блокувальників військової частини

22.01.14 14:06 0 925
У Львові група людей з масками на обличчях закидали петардами активістів, які блокують виїзд з військової частини.

У Львові, близько 20 людей, з масками на обличчях, близько 14.00, підбігли до групи активістів, які з ночі блокують виїзд з території військової частини на вулиці Стрийській і почали закидувати КПП військової частини та активістів петардами, після чого втекли.

Двох людей, які кидали петарди, активісти затримали та передали до рук правоохоронців.

«Ми встановили, що цими чоловіками виявилися 20-річний та 34-річний мешканці міста Ужгорода, які їхали до Києва на Євромайдан, але дізнавшись, що у Львові активісти заблокували виїзди з військових частин – вирішили приєднатись до них», - повідомив начальник Львівського міського управління міліції полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Міліціонери вилучили у чоловіків петарди та один складний ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Окрім того, стосовно них складено два адміністративні протоколи за ознаками ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та за ч. 1 ст. 195*6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів). Дані матеріали скеровано до суду.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Влада Сирії здійснювала ...

КОМЕНТАРІ