У Львівській області за вчинення хуліганських дій - три роки позбавлення волі

У Львівській області за вчинення хуліганських дій - три роки позбавлення волі

22.01.14 13:43 0 862
Три роки і три місяці позбавлення волі призначив Дрогобицький міськрайонний суд двом чоловікам за вчинення хуліганських дій.

До Дрогобицького міського відділу міліції звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що її чоловік, разом зі своїм другом, образив її людську гідність та виштовхав її з власного помешкання.

Правоохоронці встановили, що чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння, вони вдерлися до квартири дружини одного із зловмисників. Оскільки дружина бажала розлучитися з чоловіком п’яничкою і вимагала аліментів на двох дітей, чоловіки вирішили провчити жінку на власний розсуд. Вони почали вибивати двері до кімнати, перелякавши жінку з дітьми. Зламавши двері, дебошири увірвались в приміщення кімнати. Висловлюючись нецензурною лайкою, ображаючи людську гідність, захмелілі дебошири виштовхали жінку з приміщення всупереч її волі.

“Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисників до відповідальності за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України”,- повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Білас Андрій Іванович.

Дрогобицький міськрайонний суд при обранні виду і міри покарання врахував, що в підсудних на утриманні знаходяться малолітні діти. Керуючись статтею 81, 323, 324 КПК України (в редакції 1960 року) суд дійшов висновку, що підсудним слід призначити покарання у вигляді позбавлення волі згідно статті 70 КК України шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим і призначити підсудним 3 роки і 3 місяці. У строк відбування покарання підсудним зарахувати час тримання під вартою з липня 2010 року.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двоє чоловіків через ...

КОМЕНТАРІ