Програма економічного і соціального розвитку м. Чернігова та міський бюджет на 2014-й рік – основні питання чергової сесії

Програма економічного і соціального розвитку м. Чернігова та міський бюджет на 2014-й рік – основні питання чергової сесії

22.01.14 10:10 0 927
Проекти Програми економічного і соціального розвитку м. Чернігова та міського бюджету на 2014-й рік – ті головні документи, які мають бути ретельно опрацьовані в ході підготовки до сесії міської ради. На цьому наголосив міський голова Олександр Соколов під час засідання координаційного комітету.

Він також уточнив, що відповідно до вимог законодавства, в рішенні "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року "Про міський бюджет на 2014 рік" буде відображено погашення заборгованості за минулий рік. "Стан розрахунків був складним і в минулому році, і з початку цього року теж маємо труднощі, зокрема, через нову програму, за якою відтепер працюють органи держказначейства", - прокоментував міський голова.

О. Соколов висловив сподівання, що депутати плідно попрацюють на засіданнях постійних комісій, які триватимуть протягом поточного та наступного тижня.

Пленарне засідання 37-ї сесії Чернігівської міської ради відбудеться 30 січня 2014 року.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ