30 січня – тридцять сьома сесія Чернігівської міської ради

30 січня – тридцять сьома сесія Чернігівської міської ради

22.01.14 13:08 0 960
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання тридцять сьомої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 30 січня 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про Програму економічного і соціального розвитку м. Чернігова на 2014 рік.

* Про Програму підтримки та розвитку сфери паркування транспортних засобів у м. Чернігові на 2014-2016 роки.

* Про міський бюджет на 2014 рік.

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року "Про міський бюджет на 2014 рік" (37 сесія 6 скликання).

* Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова безхазяйного майна.

* Про План роботи міської ради на 2014 рік.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

* Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

* Про розгляд звернення юридичної особи щодо надання пільги зі сплати земельного податку у 2014 році.

* Про депутатські запити.

* Різне.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ